Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4.feladat
1. 4
2. 3
3. 9
4. 24
5. 30
6. 12
7. 2
8. 12
9. 10
10. 120
4. feladat
1. 30 tanuló
2. legkevesebb 21
3. Igaz, mivel 43:4=10 plusz 3 maradék 43:3=14 plusz 1 maradék
4. Lehet, mivel 67:12=5 plusz 7 mardék 67:15=4 plusz 7 maradék 67:20=3 plusz 7 maradék
5.Lehet, mivel 42:4=10 plusz 2 maradék 42:5=8 plusz 2 maradék 42:6 akkor nem leszmaradék
6.ezt nem tudom
7.igen lehetséges
8.ezt sem tiudom bocsi
9. 6,12,18
10. 15,30
Csak ennyit tudtam,remélem azért seítettm.
0