Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x sor van, y szék.

`y=(x-3)*30-50`

`y=x*20`

`(x-3)*30-50=x*20`

30x-140=20x

10x=140

x=14 sor van, soronként 20 szék, az `20*14=280` szék.

y=`14*20` = 280
Módosítva: 3 éve
0