Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1, `x=500*(1+12/100)` = 560 lej

2, `120*40/100` = 48

3, `40*(1+20/100)` = 48 lej

4, `x=100/15*8` = `53.dot(3)` km

5, `360*(1-40/100)` = 216 km

6, `x*(1-15/100)=680` `rightarrow` `x=680/0.85` = 800 lej

7, `500*35/100=175` szilva; `500*30/100=150` alma; `500*20/100=100` körte; `500*15/100=75` kajszi.

8, `25*20/100` = 5 fiú és `25*(1-20/100)` = 20 lány.

9, `7:10/100` = `7*100/10` = 70

10, `300*25/100` = 75 lej.
0