Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
304
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, x = `-1/5`

b, y = `-1/3`

c, `-1/5+(-1/3)` = `-(3+5)/15` = `-8/15`

d, `(-1)/5*(-1)/3` = `1/15`

e,

`((-1)/5)/((-1)/3)` = `1/5*3` = `3/5`
0