Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
334
Matek hazi 30 as feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`450` = `ul(2)*ul(3)*ul(3)*5*5` = `2*3^2*5^2`

`504` = `ul(2)*2*2*ul(3)*ul(3)*7` = `2^3*3^2*7`

(450,540) = `2*3*3` = 18

18 osztói: 1, 2, 3, 6, 9, 18.
1