Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki?Sos!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
Ha 7/x=y/9 akkor számítsd ki 300-5xy
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`7/x=y/9` `/*9x`
`7*9=xy`
`xy=63`

`300-5xy`
`300-5*63=300-315=-15`
Módosítva: 3 éve
1