Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kis segitseg?!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
Bővítsd 8-cal a következő törteket 3/4,16/17
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`3/4` = `(3*8)/(4*8)` = `24/32`

`16/17` =`(16*8)/(17*8)` = `128/136`
1