Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseggg matek!!!a 15 -feladat kellene!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A téglatestnek 12 éle van, ebből 4-4-4 egyenlő hosszúságú.

Ha a+b+c = 19, akkor `4(a+b+c)` = `4*19` = 76 cm

Rajz
1