Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
354
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`s = "720 m, " v_1 = 60\ "m"/"perc"", " v_2 = 30\ "m"/"perc"`

`v_1*t+v_2*t = s`
`60t+30t = 720`
`90t = 720 " /":90`
`t = "8 perc"`

`s_1 = v_1*t = 60*8 = "480 m"`
`s_2 = v_2*t = 30*8 = "240 m"`
Módosítva: 3 éve
0