Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon de nagyon fontos lenne!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
428
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tehát Ágnes negyed óráig nyírta, az 15 perc. Péter 25 percig. László pedig 15+25=40 percig vágta. Összesen
`15+25+40 = "80 perc" = "1 óra 20 perc"`-ig vágták a füvet. Vagyis 12:50-kor végeztek.

Dél pedig 30 perc munka után volt, vagyis Ágnes még előbb végzett a munkával. Ekkor 15 percre volt dél. Péter viszont 25 percig nyírta a füvet, vagyis Péter hallotta a déli harangszót munka közben.
0