Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegység átváltás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
458
Sziasztok ,holnapra kéne ezt a feladat csak nem értem hogyan kell. Az első kettőt feladat kéne a segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a, 156-8,3 = 147,7 km-t

b, 156-110 = 46 km-t

c, 156-1,5 = 154,5 km-t.

2,

a, 10-9,7 = 0,3 m

b, 10-3,33 = 6,67 m

c, 10-7,5 = 2,5 m

d, 10-9 = 1 m

e, 10-8,84 = 1,16 m

f, 10-0,077 = 9,923 m
0