Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek - köszi a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Egy rozsszem átlagos tömege 3,1x10^-2g. Hány rozsszemet tartalmaz 1 t rozs?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 rozsszem tömege `3.1*10^(-2)` g

x rozsszem tömege 1 t = `10^6` g

x = `10^6/(3.1*10^(-2))` = 32 258 064 `approx` `3.226*10^7` db rozsszem.
1