Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
357
Pls segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, sürgős, számok, házi, házifeladat, pls, számegyenes, racionális, számokésbetűk
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a,

x = `(650-530)/8-1` = 14 szabad hely van.

b,

`a_1` = 538

d = 8

`a_(10)` = `a_1+(10-1)*d` = `538+9*8` = 610 MHz-re kerül a tizedik új csatorna.
2

Köszönöm! :)
0