Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi a 3/5-nek a 15 szöröse?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
682
Mennyi a 3/5-nek a 15 szöröse?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`3/5*15` = `(3*15)/5` = `45/5` = 9
1

Ugyanannyi, mint 15-nek a `3/5`-e, mivel ahhoz is csak össze kell szorozni őket.
`3/cancel 5*cancel 15_3 = 3*3 = 9`
Módosítva: 3 éve
0