Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
valaki tudna segiteni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a, = 10 km = `10^4` m = `10^3` km = `10^5` dm = `10^6` cm = `10^7` mm

b, = `10^(-2)` t = `10^3` dkg = `10^4` g

c, = `10^3` dl = `10^2` l = `10^0` hl = `10^4` cl

d, = `10^6` `dm^2` = `10^4` `m^2` = `10^8` `cm^2` = `10^0` ha

e, = `10^5` `dm^3` = `10^2` `m^3` = `10^8` `cm^3`

f, = `2.3*10^6` kg = `2.3*10^8` dkg = `2.3*10^9` g

g, = `5.84*10^6` `m^2` = `5.84*10^8` `dm^2` = `5.84*10^(10)` `cm^2`

h, = `3.6*10^(-4)` `dm^3` = `3.6*10^(-7)` `m^3` = `3.6*10^2` `mm^3`

i, = `6.81*10^1` m = `6.81*10^(-2)` km = `6.81*10^3` cm = `6.81*10^4` mm

j, = `6.3*10^(-1)` l = `6.3*10^(-3)` hl = `6.3*10^1` cl

k, = `5.6*10^3` `dm^3` = `5.6*10^6` `cm^3` = `5.6*10^9` `mm^3`

l, = `2.7*10^1` `cm^3` = `2.7*10^(-2)` `dm^3` = `2.7*10^(-5)` `m^3`
0