Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nevezetes szorzatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
504
(x+2)²=
(x-5)²=
(x-2)²=
(x+3)²=
(3x+2)²=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(x+2)²=x²+4x+4
(x-5)²=x²-10x+25
(x-2)²=x²-4x+4
(x+3)²=x²+6x+9
(3x+2)²=9x²+12x+4
0