Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logika

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A = "igaz, " B = "hamis"`

`A ^^ B:\ ` 320 osztható 40-nel és 50-nel is
`A ^^ B = "hamis"`

`A vv B:\ ` 320 osztható 40-nel vagy 50-nel
`A vv B = "igaz"`
Módosítva: 3 éve
0