Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
túrós: `150°-60°=90°`
kakaós: `60°`
lekváros: `150°`

`90°=6`

`1°=6/(90)=1/(15)`

`360°*1/(15)=24`

`24` palacsinta volt összesen.
Módosítva: 3 éve
2