Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segetseget kerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{(200 < bar(abc) < 400),
(c = a+b+3):}`
Vagyis
`2 <= a < 4`

Tehát `a` csak 2, vagy 3 lehet.
`"I."\ a = 2`
`c = b+5`
`b=0 => c = 5`
`b=1 => c = 6`
`b=2 => c = 7`
`b=3 => c = 8`
`b=4 => c = 9`

A lehetséges számok: `205, 216, 227, 238, 249`

`"II."\ a = 3`
`c = b+6`
`b=0 => c = 6`
`b=1 => c = 7`
`b=2 => c = 8`
`b=3 => c = 9`

A lehetséges számok: `306, 317, 328, 339`

Összegezve a megoldások:
`205, 216, 227, 238, 249, 306, 317, 328, 339`
Módosítva: 3 éve
1