Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

73 DARAB NEVEZETES SZORZAT , SZÁMOLÁSSAL !!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
613
(x+2)²=
(x-5)²=
(x-2)²=
(x+3)²=
(3x+2)²=
(x+10)²=
(x+8)²=
(7x+3)²=
(x+2,5)²=
(x+0,2)²=
(x+1)²=
(x-3)²=
(2x+1)²=
(x-1)²=
(x+21)²=
(x-2/3)²=
(1/5x+2)²=
(xy+2)²=
(x+2y)²=
(x+3y)²=
(x-3a)²=
(a-b)²=
(3a+5b)²=
(x²+2)²=
(x-6b)²=
(x³+1)²=
(a³+ab)²=
(2-x)²=
(1-x)²=
(2-3y)²=
(1+a)²=
(1-2b)²=
(1-a³)²=
(ax+ab)²=
(x+1/x)²=
(x²+1/x²)²=
(2/x+x)²=
(1/2x+1/x)²=
(3x+2)²=
(2x-1)²=
(5-x)²=
(6+b)²=
(5a+9c)²=
(1+a)²=
(2+b)²=
(3c-1)²=
(a+5ab)²=
(2b+1)²=
(b-1)²=
(b-3)²=
(3x-1)²=
(2x+5)²=
(2a+bc)²=
(x²y+2)²=
(cd-e³)²=
(3x+c²)²=
(x-2)(x+2)=
(x-1)(x+1)=
(6+x)(6-x)=
(x-2)(2+x)=
(1,4x-2)(1,4x+2)=
(-x-5)(x+5)=
(a-2b)(a+2b)=
(ax-20)(ax+20)=
(12/7x-2)(12/7x+2)=
(1/3x-2)(1/3x+2)=
(x-1/2)(x+1/2)=
(0,2x+2y)(1/5x-2y)=
(4/9x-7y)(4/9x+7y)=
(7/5x-2,1/2)(7/5x+2, 1/2)=
(0,5x-2)(1/2x+2)=
(3/5x-2)(3/5x+2)=
(3a-2b)(3a+2b)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szorzat, nevezetes
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia! Ezt elég sok lenne így kiszámolni:)
De segítek.... (a-b)2=a2-2ab+b2 vagyis
Az első tag negyzete, ből kétszer első tag szor második tag, plusz második tag negyzete
Remélem tudtam segíteni;)
-1

A tobbivel kell boldogulj ezek utan. Ez is kb a fele....
0