Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérhetnék segítséget a 4.,5.,6.-os feladatban? előre is köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Kérhetnék segítséget a 4.,5.,6.-os feladatban? előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4,

A:{1, 2, 3, 4, 8, 9, 10}

B: {1, 2, 3, 5}

5,

Összeadod a számokat: `4+7+2+5+11+2+3` = 34 fő

Ne: 4+7+5+11 = 27 fő

Ke: 11+5+2+3 = 21 fő

Ki: 7+2+5+2 = 16 fő

6,

Nem derül ki pontosan, 0 és 3 között lehet x értéke; így

a, Összeadod a halmazban levő számokat: 9+1+3+2+(3-x)+(3-x)+x = 21-x; vagyis 18 és 21 között van.

b, `0 le x le 3`

c, szintén 0 és 3 között.
1