Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
319
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`79-(3*4+2*6+4*2) = 79-(12+12+8) = 79-32 = 47`

Szólj ha bármi kérdésed volna! :)
Módosítva: 3 éve
0

`79 – 3 * 4 – 2 * 6 – 4 * 2` = `47` lej marad Andrásnak.
0