Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s. légyszi ma

Főoldal » Általános iskola » Matematika
333
Matek feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

a,

x+(x+0.1) = 2x+0,1 kg-ot.

b,

`e-0.12*e` = 0,88e kg-ot mutat a mérleg.

c,

Ha 1 hét alatt 0,01a kg-ot hízott

x hét alatt 8 kg-ot.

x = `8/(0.01a)` = `800/a` hét alatt hízott 8 kg-ot.
0