Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel mindegyik gyerek `2+3+4 = 9` könyvet hozott és `21+9=30` gyerek van összesen, ezért
`(2+3+4)*(21+9) = 9*30 = 270` könyvet hoztak összesen a tanulók.
Módosítva: 3 éve
0