Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm szépen aki segít

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
A-w ig.
Köszönöm aki segít!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A = {2; 4; 6; 8}`
`H = {"hétfő"; "kedd"; "szerda"; "csütörtök"; "péntek"}`
`X = {"piros"; "zöld"; "kék"}`
`Y = {2; 4; 6; 8; 10; 12; 14; "..."; 92; 94; 96; 98}`
`W = {2; 3; 5; 7; 11; 13; 17; 19; "..."}`
Módosítva: 3 éve
0