Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek8.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
376
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni a matek házimban!Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a, = `3y^2-3x-1`

b, = `5x^2+7y^2+2xy+4x`

c, = `8x+3` (az `x^2`-es tagok kiesnek)

d, `7y-3` (az `y^2`-es tagok kiesnek, az együtthatójuk összevonás után nulla lesz)
2

2x + 3y² - 5x - 1

3y² - 3x - 1


3x² + 3x + 3 + 5x - x² - 2x²

8x + 3
1