Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni matekból. 4.,6.-os feladatban?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Kérhetnék segítséget a 4.,6.-os feladatban? Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4,

Igen, egynek.

`4+7=10+x`

x=4+7-10=1

6,

14+10+8 = 32 Ez pedig kettővel több, mint kéne, így aztán 2 fő az, aki mindkettőt gyűjti.
1