Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Képet csatoltam.
A megoldást szeretném levezetve kérni! Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

725:25 =

Először megnézed, hogy 72-ben a 25 hányszor van meg. Kétszer. Leírod az egyenlőségjel után a kettest, a maradékot (`72-2*25=22`) a 725 alá. A 22 után írod az ötöst, 225-ben a 25 pedig megvan 9-szer. Maradék nulla.

725:25 = 29
225
__0
0