Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. `cancel 26_13*1/cancel 2 = 13`

2. `cancel 15_3*2/cancel 5 = 6`

3. `cancel 300_75*3/cancel 4 = 225`

4. `cancel 75_15*3/cancel 5 = 45`

5. `cancel 780_260*2/cancel 3 = 520`

6. `cancel 28_4*4/cancel 7 = 16`

7. `cancel 16_2*5/cancel 8 = 10`

8. `7800*(1-9/10) = cancel 7800_780*1/cancel 10 = 780`

9. `250*(1-7/10) = cancel 250_25*3/cancel 10 = 75`

10. `6*(1-2/3) = cancel 6_2*1/cancel 3 = 2`
0