Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 9.

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Valaki kérlek segítsen az e, feladattól az l-ig. Nagyon kérlek szépen!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
e,

`bar(A)`: {öttel nem osztható pozitív természetes számok}

`bar(B)` : {10-zel nem osztható pozitív természetes számok}

`A cap B`: {10-zel osztható pozitív természetes számok}

`A cup B`: {5-tel osztható pozitív természetes számok}

f,

`bar(A)` = B

`bar(B)` = A

`A cap B` = {} (üres halmaz)

`A cup B` = U

g,

`bar(A)` = {hattal nem osztható term. számok}

`bar(B)` = {néggyel nem osztható term. számok}

`A cap B`: {12-vel osztható term. számok}

`A cup B`: {6-tal vagy 4-gyel osztható term. számok}

h,

`bar(A)` = {15-tel nem osztható term. számok}

`bar(B)` = {6-tal nem osztható term. számok}

`A cap B` : {30-cal osztható term. számok}

`A cup B`: {6-tal vagy 15-tel osztható term. számok}

i,

`bar(A)` : {nem téglalapok, de paralelogrammák}

`bar(B)` : {nem rombuszok, de paralelogrammák}

`A cap B` : {négyzetek}

`A cup B`: {téglalapok vagy rombuszok}

j,

`bar(A)`: {nem deltoidok, de négyszögek}

`bar(B)`: {nem paralelogrammák, de négyszögek}

`A cap B` : {rombuszok}

`A cup B` : {deltoidok vagy paralelogrammák}

k,

`bar(A)`: B

`bar(B)` : A

`A cap B`: {}

`A cup B`: U

l,

`bar(A)` : B

`bar(B)` : A

`A cap B` {}

`A cup B` : U
Módosítva: 3 éve
2