Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
511
1. Add meg négy tizedesjegyre kerekítve a következő szögek tangensét számológép segítségével!
1,2°; 12°; 24,6°; 59,9°; 78,3°; 88,4°; 89,9°

2. Könnyű Hány fokos az a hegyesszög, amelynek a tangense: 94,5; 29,2; 8,4; 3,2; 1; 0,28?

3. Csatoltam róla egy képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tg1,2=0,02095
tg12=0,2125
tg24,6=0,4578
tg59,9=1,7251
tg78,3=4,8288
tg88,4=35,8006
tg89,9=572,9572

tan-10,28=15,6422°
tan-11=45°
tan-13,2=72,646°
tan-18,4=83,211°
tan-129,2=88,0386°
tan-194,5=89,4937°
2