Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387
Ezt a lapot kéne megoldani. Hálás lennék. Előre is köszönöm. (Elkezdem de nem nagyon tudom még nincs időm rá.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7. 2
8. 1
9. x
10. 2
11. x
12. 1
13. 2
14. 1

2. feladat
8*4=25
35*33=38
56*252=510
25*22=27
37*33=310
255*57=514
27*24=211
94*36=312
494*343=79
1