Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika Coulomb SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
347
Q1=3×10-⁸
Q2=1,5×10-⁷
F=0,3N
r=?
Sehogy se jön ki az eredmény akárhogy számolom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=k*Q1*Q2/r2
r= k*Q1*Q2/F 
r=0,0116m
Módosítva: 3 éve
0