Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
Sziasztok! A 3.3 és 3.4 es feladatban valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3.3
`A\ \\\ B = {a; b}", " B\ \\\ A = {e; f; g}", " A uu B = {a; b; c; d; e; f; g}`
`=> A ={a; b; c; d}", " B = {c; d; e; f; g}` (Illetve `A nn B = {c; d}`)

3.4
`A\ \\\ B = O/", " B nn A = {e; f}", " A uu B = {c; d; e; f; g}`
`=> A = {e; f}", " B = {c; d; e; f; g}` (Illetve `B\ \\\ A = {c; d; g}`)

Nyugodtan szólj ha bármi kérdésed lenne! :)
Módosítva: 3 éve
0