Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Karikázos feladat segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Valaki az 1esben tud segíteni, hogy hogyan kell? Előre is köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A pótszög 90°-ra, a kirgészítő szög 180°-ra egészít ki.

`(90-72°25')+(180-72°25')` = `270-2*72°25'`=270-144°50' = 125°10'.
1