Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Sziasztok!Segítséget szeretnek kérni a matek házimban!Köszönöm!A képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
e, `0.5*(5*5+7*5)` = `0.5*12*5` = 30

f, `3*(5-3.28)*(5+5)(5-5)` = 0 (a szorzatban szerepel 5-5=0 is)
2