Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Bemutatkozó

63
Sziasztok, Domokos Léna vagyok egy barátnőm ajánlott ezt az oldalt, aki szintén kérdezőként csatlakozott erre az oldalra. Bérügyintézőnek tanulok és szeretem a számolási feladatokat. Főként reál tantárgyakban volna szükségem majd a segítségetekre a tanulmányaim megkönnyítéséhez. Előre is köszönöm szépen annak, aki tud majd segíteni a feladataimban.
Matematika és a bérügy számomra a legnehezebb sajnos ezért is döntöttem úgy hogy végül regisztráltam az oldalra. Megpróbálom én is kivenni a részem azzal, hogy amiben csak tudok én is segítek a többi kérdező társamnak.
Akár már a mai nap folyamán esetleg valaki tudna segíteni nekem bérügyi feladatokba? Nagyon szépen megköszönném.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
4
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

1
Köszöntünk itt Léna! Esetleg ajánlom figyelmedbe ezt a tájékoztató posztot, amit kazah írt össze a közös munka segítésére:
https://ehazi.hu/q/115339
Kicsit hosszú, de semmi hajmeresztő nincs benne, csak alapvető dolgok. Nem hiszem, hogy veled itt gond lesz, de azért ha van időd esetleg végig futhatnál rajta. Egyéb iránt pedig, ha tudunk segíteni, akkor valószínűleg fogunk is. Én például matekban biztosan.

Sok sikert a tanulmányaidhoz!
0