Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Add meg a következő A és B halmazoknak a metszetét: egyesítését: komplementerét ha az alaphalmaz a 0-nál nagyobb, 11-nél kisebb egész számok!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
359
A=(1,2,4,8): B=(2,4,6,8): A=(1,3,5,7): B=(2,4,6,8): A=(1,2,3,4): B=(2,3,5,7)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ez is volt kettővel lejjebb.

1,

`A cup B`: {1, 2, 4, 6, 8}

`A cap B`: {2, 4, 8}

`bar(A)`: {3, 5, 7, 9, 10}

2,

`A cup B`: {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8}

`A cap B`: {} (üres halmaz)

`bar(A)`: {2, 4, 6, 8, 9, 10}

3,

`A cup B`: {1, 2, 3, 4, 5, 7}

`A cap B`: {2, 3}

`bar(A)`: {5, 6, 7, 8, 9, 10}
1