Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromos alapjelensegek

Főoldal » Általános iskola » Fizika
452
Az egész oldal házi feladat de nem ertem mert hianyoztam amikor ezt vettük! Valaki pls tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
b. Vonzani fogják egymást
c. nem történik semmi

2. taszítják
vonzák

3.
pozitív-pozitív=taszítja egymást
pozitív-negatív=vonza
negatív-negatív=taszítja
pozitív-semleges=vonza
negatív-semleges=vonza

4.
negatív
elektroszkóp
az atomban
elektronok
0