Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Ezt szeretném ha valaki megoldaná. Hálás lennék, és előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`A = {2; 4; 6; 7; 8; 10}`
`B = {0; 4; 8; 12; 16}`

`A uu B = {0; 2; 4; 6; 7; 8; 10; 12; 16}`
`A nn B = {4; 8}`
`A\ \\\ B = {2; 6, 7; 10}`
`B\ \\\ A = {0; 12; 16}`
`bar A = {0; 1; 3; 5; 9; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19}`
1