Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
582
Valaki megtudná csinálni amit bekarikáztam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
mindig az y az y bol volod ki vgy adod ossze. nem lehet az x es tagokkal
0

a) 2y-3+3-4y-y-1=
=3y-1
b) 4x-3x²+5-4+2x-2x²-x²+3x-1=
=9x-6x²+0
=9x-6x²
0