Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS !

Főoldal » Középiskola » Matematika
536
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Amik egyértelműen meghatározottak.
c), d), e)

2.
`A = {1, 3, 5, 7, 9}`; pozitív páratlan számok; `A={2x+1 | 0<=x<=4", " x in NN}`

`B = {2, 3, 5, 7}`; egyjegyű prímszámok; A képletre ötletem sincs. :D Kicsit túlméretezett ez a kérdés szerintem.

`C = {4, 5, 6, 7, 8, 9}`; pozitív egész számok; `C = {x | 4<=x<=9", " x in NN}`

És egy gyönyörűséges rajzon még ábrázoltam is! :)
Módosítva: 3 éve
0