Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány játékos nem szerzett pontot büntetőből?

Főoldal » Középiskola » Matematika
505
|K|=70
|H|=44
|B|=32
|K metszete H|=19
|K metszete B|=16
|H metszete B|=21
|K metszete H metszete B|= 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A szürkével jelölt halmazban a számokat összeadod és megtudod, hogy hány fő nem szerzett pontot büntetőből.
0