Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2 vagy 3 dobott

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
|K|=70
|H|=44
|B|=32
|K metszete H|=19
|K metszete B|=16
|H metszete B|=21
|K metszete H metszete B|= 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Azokat a számokat összeadva megtudod, hogy hányan dobtak 2 vagy 3 pontosat.
0