Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2 vagy három pontosat dobott de nem büntetőt

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
|K|=70
|H|=44
|B|=32
|K metszete H|=19
|K metszete B|=16
|H metszete B|=21
|K metszete H metszete B|= 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A szürkével jelölt halmazban szereplő számok összege (64).
0