Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazelmélet

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Egy 17 fős küldöttség 11 tagja beszél angolul, 4 tagja pedig németül. 5-en egyik nyelvet sem beszélik. Hányan beszélik mindkét nyelvet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`17-5=12`
Tehát `12`-en beszélnek vagy angolul vagy németül. `11+4=15`
`15-12=3`

Hárman beszélik mindkét nyelvet.
1

rajzolj, az segít.
2