Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög területe?

Főoldal » Középiskola » Matematika
600
Egy háromszögben a=3 α=30⁰ és β=70⁰ Mekkora a háromszög területe?
Elméletileg valami rajzot is mellékelnem kellene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ugyanúgy el lehet járni, ahogyan a másik feladatnál leírtuk.
0