Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térfogat

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Egy kocka alakú tartály èlei 2 mèteresek .A tartály térfogata...?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek ,térfogat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
V = `a^3` = `2^3` = 8 `m^3`
2

`V_` = `a^3` = `2^3` = `8` `m^3`
Módosítva: 3 éve
3