Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
404
Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet. Köszönöm ha segítesz.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
halmaz
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
B2

a) A `QQ` tartalmazza a `ZZ`-t és a `ZZ` tartalmazza az `NN`-t.

b) A `QQ` tartalmazza a P-t és az S-et is, viszont ezeknek nincs metszetük, vagyis nincs közös része a P-nek és az S-nek.

B3

a) `NN uu ZZ = ZZ`
b) `NN nn ZZ = NN`
c) `QQ uu ZZ = QQ`
d) `QQ nn ZZ = ZZ`
e) `ZZ uu ZZ = ZZ`
f) `ZZ nn ZZ = ZZ`
g) `O/ uu ZZ = ZZ`
h) `O/ nn ZZ = O/`
i) `QQ\ \\\ ZZ = {"nem egész tört számok"}` (erre nincs külön betű jel)
j) `ZZ\ \\\ NN = ZZ^-` (negatív egész számok)
k) `ZZ\ \\\ ZZ = O/`
l) `ZZ\ \\\ O/ = ZZ`
Módosítva: 3 éve
0