Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az alaphalmaz u={25-nél kisebb természetes számok} k={2-vel osztható számok}; H= {3-mal osztható számok}

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1078
Ez lenne a matek feladat.Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tegnap már volt:

a, {6, 12, 18, 24}

b, {3, 9, 15, 21}

c, {2, 4, 8, 10, 14, 16, 20, 22}

d, {1, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 25}

e, {2, 3, 4, 6, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 21, 22, 24}
0